Onze werkwijze

1. Contact

Vul uw gegevens en uw vraag via het contactformulier.

2. Consultatie

Boek een vrijvlijvend informatie gesprek op onze kantoor te Antwerpen. Tijdens het gesprek volgt er intake. Er wordt een medische vragenlijst ingevuld. U krijgt meer informatie over de ingreep, het verblijf en de nazorg netwerk. De consulent maakt foto's en een video voor de behandelende chirurg.

3. Behandelplan

De behandelende chirurg stelt een behandelplan op. Deze omvat de ingreep, begeleiding en verzorging in ons A+ universitair ziekenhuis.

4. Vlucht en verblijf

De accommodatie en transfers wordt verzord door het team van Medical Travel International. Hier heeft u de keuze tussen 4* of 5* sterren hotels. We communiceren de offerte via Whatsapp en/of email. Indien u het wenst kunnen wij als officieel partner van Turkish Airlines de tickets voor u regelen. Zodoende hoeft u enkel zich op de ingreep te concentreren.

5. Ingreep

Uw ingreep vindt plaats in Turkije's gerenommeerde universitaire ziekenhuis. Als benelux health point voor de grootste universitaire ziekenhuisgroep hebben wij 16 ziekenhuizen verspreid over Istanbul. Elk expert in hun vakgebied.

6. Check up

Voordat u vertrekt naar uw thuisland volgen er meerdere controles bij uw behandelende chirurg.

7. Nazorg

Nadat u bent geland in uw thuisland volgt het multidisciplinair team van Medical Travel International u op door het aanbieden van een netwerk bestaande uit medici. Dit netwerk bestaat uit uw thuisverpleging, huisartsen en tandartsen. Vraag vrijblijvend info. We staan u graag te woord.
Daarnaast bieden wij een nazorgpakket met postoperatieve massages aan die zowel in Turkije als in de Benelux worden uitgevoerd.

8. Vervolgafspraak

Als sluitende opvolging wordt er een check up consult geboekt bij uw arts die 3 maandelijks naar de Benelux reist voor de patiƫnten.