Logo
Logo

Ooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Wanneer u last heeft van wallen en slappe huid onder de ogen kunt u een onderooglidcorrectie overwegen. Vaak worden wallen veroorzaakt door verdikking in het vetweefsel in combinatie met verslapte huid. Bij een onderooglidcorrectie wordt er een reepje huid en eventueel overtollig vet weggenomen.

De incisie valt vlak onder de wimperrand en laat dus nauwelijks een litteken achter.

Bovenooglidcorrectie

Wanneer u last heeft van overhangende oogleden, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen is een bovenooglidcorrectie wellicht de juiste behandeling voor u. Deze ongemakken zorgen voor een vermoeide en bezorgde uitstraling, maar u kunt hier ook lichamelijke klachten van ondervinden zoals hoofdpijn en vermoeidheid door het optrekken van uw wenkbrauwen. Tijdens een bovenooglidcorrectie wordt via de oogplooi overtollige huid en zo nodig ook spier- en vetweefsel verwijderd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Ooglidcorrectie in Istanbul? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren consulenten van Medical Travel. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in het hoofdkantoor van Antwerpen.

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Dieweg 128

1180 Uccle (Brussel)

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren