Medical Travel Logo

Borstvergroting

Bij Medical Travel zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van borstvergrotingen, bijvoorbeeld met borstimplantaten van siliconen. Overweeg je een borstvergroting of wil je meer weten over borstimplantaten? Lees dan snel verder!

 

Wat moet je weten?

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Bij een borstvergroting is de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die Medical Travel gebruikt veilig; ze lekken niet en gaan een leven lang mee. De fabrikant Mentor geeft levenslange garantie geeft op de borstimplantaten, omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Veel vrouwen denken dat borstimplantaten na tien jaar vervangen moeten worden, maar door de verbeterde kwaliteit van siliconen implantaten is dat niet meer nodig. Samen met de arts, kies je de implantaten die het beste bij jouw wensen passen. Er zijn meerdere type implantaten, die je borsten op verschillende manieren kunnen vormen. Uiteraard is het ook mogelijk om een borstvergroting te combineren met een borstlift of een tepelcorrectie.

 

Plaatsing van de borstimplantaten?

De borstimplantaten, ook bekend als siliconen, worden onder het borstweefsel of onder de borstspier geplaatst. De keuze tussen deze twee technieken is afhankelijk van de hoeveelheid klier- en vetweefsel die u aan de bovenkant van de borst heeft. Is dit voldoende, dan kan de prothese onder het weefsel geplaatst worden waardoor de borst een zo natuurlijk mogelijke vorm en beweging behoudt. Is er onvoldoende weefsel, dan plaatst de plastisch chirurg de prothese onder de spier. Bij beide technieken is er na de borstvergroting meestal geen litteken zichtbaar.

 

Bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze ingreep? We ontmoeten u graag voor een eerste consult.