Medical Travel Logo
Medical Travel Logo

BBL - Brazilian Butt lift

Hoe gaat een Braziliaanse billift in zijn werk?

Een Braziliaanse billift kan door middel van lipofilling worden uitgevoerd waarbij er vetweefsel uit bijvoorbeeld de buik of heupstreek wordt weggenomen dat vervolgens gebruikt wordt om de billen op te vullen.


Bij de Brazilian Butt Lift wordt er geen huid weggenomen. De chirurg oogst het vet meestal van de heupen, binnenzijde bovenbenen of van de buik en/of love handles. Het is belangrijk dat er wel genoeg vet zit zodat de chirurg dan ook voldoende heeft om terug te plaatsen. Onze grens is dan ook, uw BMI moet hoger zijn dan 23. Helaas heeft anders de behandeling geen/nauwelijks kans van slagen.

Voor wie is een Brazilian butt lift operatie geschikt?

Een Brazilian but lift operatie is geschikt voor mannen en vrouwen die niet tevreden zijn over de vorm of het volume van hun billen. Het kan zijn dat u simpelweg geboren bent met relatief kleine billen of dat u door het ouder worden plattere billen heeft gekregen. Doordat de huid met de jaren zijn volume verliest kunt u te maken krijgen met billen die platter ogen. Naast de behoefte aan meer volume in de billen is een billift ook zeer geschikt voor mannen en vrouwen die niet tevreden zijn over de vorm van hun billen.


Meer weten?
Wilt u meer weten over de Brazilian Butt Lift in Istanbul? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren consulenten van Medical Travel. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in het hoofdkantoor van Medical Travel.

Volg ons

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  | Privacy Policy & Cookies | Algemene voorwaarden | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren