Medical Travel Logo
Medical Travel Logo

Garantie op haartransplantatie

Medical Travel beheert het benelux kantoor van Acibadem Healthcare Group. Er zijn geen tussenpersonen of agentschappen die doorverwijzen. Bij ons weet u precies waar en door wie u wordt behandeld.

Met 53 internationale kantoren van Acibadem Healthcare Group is het contact direct en ook een garantie waar u precies moet zijn. Wij staan voor u klaar om te zoeken naar een geschikte oplossing.

No pain, no scars, natural hair appearance. More than 31.450 successful transplantations.

Doordat wij zoveel mogelijk de haarzakjes oogsten met meerdere haartjes en onze deskundige teams veel grafts uit kunnen nemen in 1 behandeling, afhankelijk van u donor kwaliteit, is 1 behandeling tenzij anders voorgesteld vaak voldoende. Toch komt het voor dat van de eerste transplantatie de gewenste dichtheid niet wordt bereikt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De ervaring leert dat dit lastig te bepalen is en daarom gaan we direct op zoek naar een passende oplossing. Uiteraard proberen we deze oorzaak wel te achterhalen met oog op een tweede haartransplantatie voor de realistisch resultaat.

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  | Privacy Policy & Cookies | Algemene voorwaarden | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren