Medical Travel Logo
Medical Travel Logo

Tandheelkunde in Istanbul

Het Team 

Het team van Medical Travel heeft de ervaring om u te begeleiden in de beste oplossing voor uw gebit. Daarnaast werkt Medical Travel alleen met experten die ze geselecteerd heeft. Bij Medical Travel staat immers de patiënt altijd centraal. 


Ons gebit zal er niet op verbeteren over de jaren. Ook al doen we het nodige onderhoud kampen we met vorm, kleur en gezondheid van het gebit en tandvlees. Vaak door kleinere ingrepen worden de problemen op lange termijn niet opgelost.Of het nu parodontitis, broos tandglazuur of overtollig tandvlees is. Bovendien zijn totaaloplossingen vaak kostelijk waardoor we lijdzaam moeten ondergaan en geregeld opnieuw bij de tandarts belanden. 


Waarom kiezen veel patiënten al jaren voor een Tandarts in Turkije? Vele patiënten uit de Benelux kiezen vandaag de dag voor een tandarts in het buitenland. Als het gaat om tandheelkunde in het buitenland staat Turkije hoog aangeschreven. In Turkije worden de hoogste eisen gesteld aan de opleiding tot tandarts. Tevens worden uitsluitend A-merk materialen gebruikt bij de tandartsbehandelingen. Een behandeling van je tanden in Turkije kun je uitstekend combineren met een citytrip naar Istanbul. Turkije staat dan ook wereldwijd bekend om zijn modernste technieken, materialen en apparatuur. 

De kliniek in Istanbul

De hypermoderne tandartsenpraktijk is in beheer van gecertificeerde tandartsen. 


De kliniek heeft moderne behandelkamers en er werken verschillende specialisten. Waaronder een kaakchirurg, een endodontist, een orthodontist, een parodontoloog en een mondhygiëniste. Je kunt o.a. voor een volledige gebitsrenovatie, kronen, implantaten, klikgebit, e max facings en laser bleaching in de kliniek in Istanbul terecht. 


Het comfort van de patiënt tijdens de behandeling is belangrijk. Regelmatig zal er gevraagd worden hoe je je voelt en of je pijn hebt.


Er is tijdens lange behandelingen voldoende tijd om te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zal ervaren. 


Sinds 2017 komt onze tandarts elke 8 weken naar de Benelux voor kennismakingsgesprekken. 


Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze consulent.

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  | Privacy Policy & Cookies | Algemene voorwaarden | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren