Medical Travel Logo

Tandheelkunde in Istanbul

Het Team 

Het team van Medical Travel heeft de ervaring om u te begeleiden in de beste oplossing voor uw gebit. Daarnaast werkt Medical Travel alleen met experten die ze geselecteerd heeft. Bij Medical Travel staat de patiënt altijd centraal.  Vaak door kleinere ingrepen worden de problemen op lange termijn niet opgelost. Of het nu parodontitis, broos tandglazuur of overtollig tandvlees is. Bovendien zijn totaaloplossingen vaak kostelijk waardoor we lijdzaam moeten ondergaan en geregeld opnieuw bij de tandarts belanden. 


Waarom kiezen veel patiënten al jaren voor een Tandarts in Turkije?

Vele patiënten uit de Benelux kiezen vandaag de dag voor een tandarts in het buitenland. Als het gaat om tandheelkunde in het buitenland staat Turkije hoog aangeschreven. In Turkije worden de hoogste eisen gesteld aan de opleiding tot tandarts. Tevens worden uitsluitend A-merk materialen gebruikt bij de tandartsbehandelingen. Een behandeling van je tanden in Turkije kun je uitstekend combineren met een citytrip naar Istanbul. Turkije staat dan ook wereldwijd bekend om zijn modernste technieken, materialen en apparatuur. 

De kliniek in Istanbul

De kliniek heeft moderne behandelkamers en er werken verschillende specialisten. Waaronder een kaakchirurg, een endodontist, een orthodontist, een parodontoloog en een mondhygiënist. Je kunt o.a. voor een volledige gebitsrenovatie, kronen, implantaten, klikgebit, e max facings en laser bleaching in de kliniek in Istanbul terecht.  Er is tijdens lange behandelingen voldoende tijd om te pauzeren.De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zal ervaren.Vraag een vrijblijvende offerte aan het multidisciplinair team