Logo
Logo

Liposuctie / VASER/HIGH Definition Liposuctie

Liposuctie is een veel uitgevoerde ingreep om storende vetophopingen te verwijderen. Hormonale invloeden kunnen ervoor zorgen dat vet in onevenredige verhoudingen op uw lichaam wordt opgeslagen. Diëten en sporten helpen dan niet voldoende om de gewenste lichaamsbouw te krijgen, liposuctie kan dat dan wel doen.


Liposuctie voor vrouwen en mannen

Bij vrouwen zet het vet zich vooral vast op de heupen, bovenbenen, buik en bovenarmen. Bij mannen is dit meestal rond de buik en hals. Maar ook op de knieën, billen en rug kunnen vetophopingen voorkomen. Met liposuctie wordt dit vet deels weggezogen. De moderne technieken maken het mogelijk om dit te doen zonder het weefsel teveel te beschadigen. De vetcellen die verwijderd worden, komen niet meer terug.


Gewenste lichaamscontouren

Toch mag liposuctie niet gezien worden als een handige manier om snel wat kilo’s te verliezen. Verrassend genoeg zal het lichaamsgewicht minder afnemen dan verwacht terwijl de lichaamsvorm wel positief verandert. Liposuctie is dan ook enkel bedoeld om specifieke vetophopingen te verminderen en daarmee de gewenste contouren te bereiken. De arts zal vooraf altijd met u bespreken of uw verwachtingen realistisch zijn en of u voor de ingreep in aanmerking komt. Liposuctie is overigens alleen mogelijk als de huid nog voldoende elastisch is. Na de ingreep moet de huid immers weer in staat zijn om zich aan te passen aan de nieuwe vorm.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de liposuctie in Istanbul? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren consulenten van Medical Travel. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in het hoofdkantoor van Medical Travel

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Dieweg 128

1180 Uccle (Brussel)

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren