Logo
Logo

Buikwandcorrectie / Tummy Tuck

Denkt u na over een buikwandcorrectie in Istanbul? 

Een slappe, uitgerekte huid op uw buik kan het gevolg zijn van veroudering, gewichtsverlies of een zwangerschap. Het blijkt in praktijk moeilijk te zijn om ondanks een aangepast dieet en regelmatig sporten de huid weer strak te krijgen. Een buikwandcorrectie geeft een strakkere, plattere buik. Incisies worden gemaakt onder de bikinilijn, zodat er geen littekens zichtbaar zijn. Na een buikwandcorrectie kunt u weer vol zelfvertrouwen naar het strand, met een buik die gezien mag worden.


Kom ik in aanmerking voor een buikwandcorrectie?

In principe komt iedereen hiervoor in aanmerking met een hangende of slappe buikwand. De oorzaak voor het afhangen van de buikwand is veroudering, een fors gewichtsverlies en/of zwangerschap(pen). Een buikwandcorrectie wordt alleen bij volwassenen uitgevoerd en u dient in goede gezondheid te verkeren. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een stabiel gewicht aan te raden. Heeft u na de buikwandcorrectie grote schommelingen in uw lichaamsgewicht, dan kan het bereikte effect verdwijnen. De ingreep is geen manier om snel een paar kilo’s kwijt te raken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de buikwandcorrectie in Istanbul? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren consulenten van Medical Travel. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in het hoofdkantoor van Medical Travel

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Dieweg 128

1180 Uccle (Brussel)

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren