Logo
Logo

Armlift

Denkt u na over een armlift in Istanbul? 

Ouder worden, maar ook fors gewichtsverlies heeft impact op uw huid. Ook de huid rond de armen is hier niet ongevoelig voor. De huid die verslapt kan af gaan hangen. Slappe bovenarmen kunnen enorm vervelend zijn. U draagt uw favoriete mouwloze zomerjurkje liever niet meer en dat leuke bloesje zit eigenlijk te strak bij uw bovenarmen. Een plastisch chirurg kan de overtollige, afhangende huid bij armen met een relatief eenvoudige ingreep verwijderen. De armlift wordt succesvol toegepast en biedt mooie resultaten.


Armlift of liposculptuur?

Uw armen kunnen op een aantal manieren gelift en strakker gemaakt worden. Tijdens een consult  worden de verschillende behandelmogelijkheden toegelicht en wordt gekeken welke techniek het beste bij u past. Is uw huid nog elastisch genoeg? Dan is een ingrijpende armlift niet noodzakelijk. U kunt dan ook kiezen voor een liposculptuur, waarbij ophoopt vet in de armen wordt weggezogen. Blijkt uw huid onvoldoende elastisch of wilt u de overtollige huid laten verwijderen dan is een ingrijpende armlift een geschikte oplossing. De plastisch chirurg kan ook een combinatie van beide technieken voorstellen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de armlift in Istanbul? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren consulenten van Medical Travel. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in het hoofdkantoor van Medical Travel

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Dieweg 128

1180 Uccle (Brussel)

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren