Logo
Logo

Over ons

Welkom bij Medical Travel 


Wij zijn een Belgisch adviesbureau met een team van medische professionals. We staan de klanten bij in hun zoektocht naar kwaliteitsvolle cosmetische ingrepen. Onze partners in Istanbul zijn elk gespecialiseerd in hun vakgebied. 

 

Onze team staat voor persoonlijke aandacht, ervaren consulenten, uitmuntende kwaliteit en scherpe prijzen. Dit resulteert in een zeer hoge klanttevredenheid. Wij zorgen er voor dat u de natuurlijke uitstraling en expressie behoudt na de behandeling door onze artsen, waardoor u er weer frisser, jonger en stralender uitziet.

 

Bij plastische chirurgie in Turkije heeft u ongetwijfeld veel vragen? Wilt u nu alvast het een en ander weten? 


Lees dan hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Wordt het gehele verblijf van, naar en in Turkije geregeld?

Ja, wij regelen het helemaal voor u. Als u tot een behandeling in plastische chirurgie bij ons besluit, dan verzorgen wij uw gehele verblijf in Istanbul, Turkije, inclusief alle transfers van en naar de luchthaven in Istanbul, van en naar het hotel en van en naar het ziekenhuis. En als u dat wilt, regelen we ook de vluchten van België naar Turkije en terug.

 

Heb ik alleen contact met de arts in Turkije?

Nee, u heeft altijd uw contactpersoon hier in België bij Medical Travel. Daar begint u met uw kennismaking en eerste consult en daar eindigt u ook met alle nazorg. U kunt ook altijd voor al uw vragen bij ons terecht.

 

Waar vindt de nazorg plaats?

Bij Medical Travel onder begeleiding van onze arts.

 

Wat als ik bij terugkeer in Belgie vragen of klachten heb?

Ook dan kunt u altijd terecht bij Medical Travel. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10.30 tot 18.00 uur. In geval van hoogdringendheid kunt u contact met ons opnemen via het nummer +32470076644

 

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog vragen heeft en ons eens persoonlijk wilt leren kennen. Maak dan een afspraak voor een consult (klik hier). 


We staan u graag te woord!

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren