Medical Travel Logo
Medical Travel Logo

Over ons

Medical Travel is een gespecialiseerd adviesbureau met een team van medische professionals die haar klanten bijstaat in hun zoektocht naar cosmetische ingrepen in Istanbul.


Na haar studie verpleegkunde en persoonlijke ervaring in plastische chirurgie bleef de oprichtster Lilly gepassioneerd door cosmetische chirurgie. Ambitie, intelligentie, de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie met het liefde dat ze koestert voor Istanbul daarbovenop de aanzet van wijlen KNO chirurg Dhr. Dr. Andre De Zutter bleek Medical Travel een succesverhaal.


Inmiddels is Medical Travel een begrip geworden in medisch toerisme.


Plastische chirurgie draait om details en respect voor natuurlijke schoonheid. De manier van hechten, de incisies, het verschil zit in de fijngevoeligheid en artistieke talent van onze artsen. Medical Travel is selectief in haar keuze.


Het eerste consult wordt gebruikt om te kijken wat jouw wensen zijn, hoe realistisch ze zijn, welke resultaten mogelijk zijn en wat de kosten van de ingreep zijn.


Het team van Medical Travel staat voor persoonlijke aandacht, ervaren consulenten en de laatste innovaties in de medische wereld.

Volg ons

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  | Privacy Policy & Cookies | Algemene voorwaarden | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren