Logo
Logo

Gespreide betaling

Hoe werkt gespreide betaling?

Het kan voorkomen dat u een cosmetische behandeling wenst, maar daarvoor op dat moment niet over voldoende geld beschikt. Dan kunt u kiezen voor gespreide betaling. U kunt hiervoor de ingreep op voorhand ondergaan, echter betaald u deze in termijnen af. Wij werken hiervoor samen met een professionele financieringsmaatschappij welke gespecialiseerd is in het financieren van plastische chirurgie. Via ons doet u bij hen de aanvraag voor gespreide betaling voor de cosmetische ingreep. Omdat u een betalingsverplichting aangaat, vraagt dit bedrijf wel een aantal zekerheden: 


  • Een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met voldoende inkomen, of iemand die garant kan staan voor u
  • U dient ingeschreven te staan op een Nederlands adres
  • Geen negatieve BKR-registratie
  • Geen andere betalingsverplichtingen voor een financiering

 

Om de financiering aan te kunnen vragen hebben wij diverse gegevens van u nodig. Bijvoorbeeld een kopie van uw laatste loonstrook, een overzicht van uw woonlasten, een kopie van uw arbeidsovereenkomst en een resume van andere betalingsverplichtingen zoals alimentatie. Met onze financieringsmaatschappij spreekt u uiteindelijk het maandelijks termijn bedrag af en hoe lang de overeenkomst zal lopen. Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld.


ARTIKEL 5, § 2 : Let op! Geld lenen kost ook geld

Let op! Geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Dieweg 128

1180 Uccle (Brussel)

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren