Logo
Logo

Wie is Medical Travel?

Medical Travel is een passie die vorm heeft gekregen. Een passie in de vorm van cosmetische chirurgie. Het Medical Travel-team is een combinatie van talent, kennis, kunde en eigen ervaring op het gebied van plastische behandelingen. Samen met een zorgvuldig geselecteerd team met achtergrond in de medische wereld vertrekt u altijd met een professional aan uw zijde. Met trots mag het Medical Travel-team zeggen dat wij reeds een zeer solide imago hebben opgebouwd in de cosmetische chirurgie in Turkije.

Wij garanderen een kwalitatieve en transparante communicatie waarbij uw wensen te allen tijde centraal staan. Medical Travel Nederland is onder andere opgericht door ondernemer Lilly Musabasoglu & Tamara Elbaz. Zij is onder andere bekend van het afslankketen Size Zero en van meerdere landelijke TV-programma’s op het gebied van beauty en lifestyle.

In haar klinieken kreeg zij veelal klanten die waren geopereerd in Nederland en Belgie maar met lang niet altijd het gewenste resultaat, ernstige complicaties, littekenvorming en slechte nazorg. Na een lange zoektocht en haar eigen ervaringen op het gebied van cosmetische ingrepen wist zij samen met diverse partners de beste klinieken te contracteren voor haar clientèle. Samen met Zuid Korea staat Turkije op nummer 1 met de beste resultaten op het gebied van plastische chirurgie, het was dan ook zeer voor de hand liggend om een samenwerking aan te gaan met onder andere een kliniek in Istanbul.

Waarom kiezen voor Medical Travel?

Kiezen voor ons is kiezen voor kwaliteit en ervaring.

Medical Travel is partner van de beste Europese esthetische klinieken. Onze over de hele wereld gerenommeerde chirurgen zetten fantastische resultaten neer.

Met meerde universitaire ziekenhuisgroepen in ons portfolio bieden wij meerdere medische disciplines aan. 

Onze artsen komen maandelijks naar Benelux om nieuwe patiënten te ontmoeten.

Zo wordt u kosteloos geadviseerd, weet de arts exact wat uw wensen zijn en komt u nooit voor verassingen te staan.  Kiezen voor ons is kiezen voor de top in esthetische chirurgie.

Contacteer ons

+32 470 07 66 44
info@medicaltravel.be
info@medical-travel.nl


Openingstijden

Enkel op afspraak tijdens kantooruren.
Zon- en feestdagen gesloten.

Onze locaties

Arthur Goemaelerei 8

2018 Antwerpen

België


Churchillplein 182
3011EW Rotterdam
Nederland

Copyright © All Rights Reserved 2020  |  BTW: BE0724516655  |  Privacy Policy & Cookies | Jobs |  Website & marketing by nsmbo.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren