Klantenreviews


A. Dubois

Van te voren kon ik mij geen voorstelling maken van hoe het zou worden. Lilly heeft mij zo goed geholpen met mijn keuze. Haar kennis en expertise namen al mijn twijfels weg. Mijn chirurg had magische handen. Mijn droom is na al die jaren uitgekomen. Mijn borsten zijn PRACHTIG!


T. Janssens

Uiterst professioneel, vriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gebracht en geholpen door de behandeling heen. Lilly is een ware professional die haar weg goed kent in Istanbul. Van vertrek tot terugkomst alles was tot in de puntjes geregeld. 


P. De Zutter

Deskundig, vriendelijk, eerlijk, eenvoudig en helder!


F. A

Lilly is een dame met empathie, betrokken en aardig! De chirurgen in Estetik International zijn zeer bekwaam. Ik heb me zowel in het kantoor in Antwerpen als in de kliniek van Istanboel erg op mijn gemak gevoeld. Het gehele team is geweldig! Je merkt als ‘klant’ dat dit hun passie is. Ik beveel Lilly van Medical Travel absoluut aan mocht er nog enige twijfel zijn. Ik ben een zeer tevreden klant!   Fraukje


E.L

Er werd rustig de tijd voor me genomen. Heel goed advies qua maat en informatie. Ik zou Lilly van Medical Travel aan iedereen aanbevelen! Super blij met resultaat!

 

A. Aerts

Werken met Lilly was een enorm leuke ervaring. In deze business zitten vaak mensen met de meest slechte bedoelingen en je bent op die manier een beetje bevooroordeeld. Maar met Lilly weet je gewoon dat het draait om wat jij echt wilt en hoe je dat op de meeste veilige manier kan verwezelijken. Altijd paraat, 24/7. Enorme goede begeleiding en achteraf ga je met een gerust hart naar huis.


J. Hanzen

Lilly heeft een ongelofelijke warme persoonlijkheid. Ze zit voor je en je hebt het gevoel dat ze echt luistert. Ik heb geen spijt van deze samenwerking. Als je op zoek bent naar iemand die met de juiste ethische normen en waarden haar werk doet, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Zij brengt de juiste mensen bij elkaar.


ADRES

Arthur Goemaelerei 8,

2018 Antwerpen
België


info@medicaltravel.be

Copyright © All Rights Reserved 2019 - 2020 | BTW: BE0724516655 | Privacy policy| Arthur Goemaerelei 8, 2018 Antwerpen | Praktische informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren