Medical Travel Logo

Haartransplantatie

Maak vandaag uw afspraak

Wat is een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes – ook wel grafts genoemd – uit de haarkrans achterop het hoofd naar het behandelgebied verplaatst. Dat kan de hoofdhuid zijn, maar ook de wenkbrauwen en baard zijn. Omdat de haren die in de haarkrans groeien immuun zijn tegen haaruitval, blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren worden verplaatst. Welke manier voor u het meest geschikt is, bepaalt u samen met uw arts.


Stopt kaalheid met een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een goede oplossing om kaalheid te herstellen. Helaas stopt haaruitval niet met een haartransplantatie. Wel zullen we bij het behandelplan zoveel mogelijk rekening houden met de toekomst. We gaan zoveel mogelijk tussen de bestaande haren werken om verdere kaalheid om te vangen en zo de dichtheid optimaal te krijgen. De nog aanwezige haren helpen dus mee aan het resultaat van de haartransplantatie. Het is dan ook aan te raden zoveel mogelijk aan haarbehoud te doen in combinatie met een haartransplantatie. (Lees verder onder de foto)


Wenkbrauwen

Bent u niet tevreden met uw wenkbrauwen? Ze kunnen te dun zijn of geen volume meer hebben. Wenkbrauwen behoren overigens tot een essentieel onderdeel van het gelaat. Hiermee kunt u uw emotie tonen en het beschermt ook nog eens uw ogen van zweet, stof en vuil. Elk persoon heeft een ander beeld hoe zijn of haar wenkbrauwen eruit moet komen te zien. Sommige hebben alleen een smal plekje waar geen haar groeit en sommige vinden volle wenkbrauwen zeer mooi. Heeft u een litteken op uw wenkbrauw dat opgevuld moet worden met haar? Dan kunt u tijdens een persoonlijk gesprek dit aangeven. 

 

Hoeveel grafts heb ik nodig?

Het aantal haarzakjes (grafts) dat gebruikt kan worden voor een haartransplantatie is beperkt. In het donorgebied bevinden zich zo'n 5.000 grafts die gebruikt kunnen worden voor een haartransplantatie. Het gaat er daarom niet alleen om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn om de haarlijn te verbeteren, maar ook om hoeveel grafts er maximaal gebruikt kunnen worden. Bij een wenkbrauwtransplantatie worden er 200 - 700 grafts getransplanteerd. Snortransplantatie 300 - 350 grafts. Baardtransplantatie afhankelijk van het op te vullen gebied 300 - 3000 grafts.

 

Haartransplantatie kosten Turkije

De kosten van haartransplantatie in Turkije zijn veel lager dan bij een haartransplantatie kliniek in de Benelux. 

Dit terwijl de kwaliteit op hetzelfde niveau of zelfs hoger ligt. De betere klinieken van Europa gebruiken momenteel 0,6 mm FUE boortjes, AHG gebruikt nu als één van de eerste aanbieders standaard de 0.6 FUE Saffier 0.6 mm boortjes. Andere klinieken zijn nog niet goed in staat om met deze kleine boortjes te werken, dit heeft met de specialisatie van onze chirurgen te maken. Door de keuze voor Saffier is het herstel sneller en kan er veel preciezer gewerkt worden en zo een beter resultaat behaald worden. Bij ons kliniek kost een Saffier haartransplantatie, waarbij we zoveel mogelijk grafts uitnemen als dat het donor geeft. Deze aantallen kunnen oplopen tot maximaal 4000 grafts als het donor goed is. Dit bedrag is inclusief 2 nachten 5* hotel, alle transfers, hostess begeleiding in uw taal, medicatie en verzorgingsproducten. We kunnen u volledig ontzorgen door een langer verblijf aan te bieden in het prachtige Istanbul waarin wij alle washings voor u zullen uitvoeren in onze kliniek. 


Bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze ingreep? We ontmoeten u graag voor een eerste consult.


Haartransplantatie FUE

  • Universitair ziekenhuis
  • Uitgevoerd door haartransplantatie chirurg

  • Maximaal aantal grafts
  • PRP behandeling
  • 2 nachten verblijf in 5-sterren hotel (incl. ontbijt)
  • VIP transfer tussen luchthaven/hotel/ziekenhuis
  • Post op medicatie
  • Shampoo en lotion
  • Online opvolging
  • Nederlandstalige patiënt coördinator

                                                  1.850,-* (*Excl.vlucht & PCR test)