Top 5 behandelingenFull body reshape


De total body reshape is een techniek ontworpen om een meer esthetische uitstraling te verkrijgen voor mensen met lokale vetophoping. Het is een combinatie van technieken uitgevoerd met de vaser liposuctie-techniek en het “Fat Transfer System”. De procedure omvat het onttrekken van overtollig vet en herinjectie op gewenste plaatsen om een aldaar een mooi volume te krijgen en de contouren van het lichaam mooi te stroomlijnen.


Wenst u meer informatie over ons meest gekozen behandeling?


Borstvergroting


Een van de meest uitgevoerde plastische ingrepen is een borstvergroting. Het is een zeer persoonlijke en belangrijke beslissing die een belangrijke impact heeft op het zelfvertrouwen en het verbeteren van het zelfbeeld. De perfecte borst bestaat echter niet en een dergelijke ingreep moet steeds aangepast worden aan de specifieke anatomie van de individuele patiënt. Met welke merk implantaten werken we? Hoe ziet de incisie eruit? Hoe verloopt mijn genezingsproces? Al deze vragen kan u stellen tijdens uw consultatie.


Wenst u meer informatie over een borstvergroting?


Borstverkleining


Een zware boezem is een vaak voorkomend fenomeen bij zowel bij jonge meisjes als oudere vrouwen. Naast de psychologische last heeft dit voornamelijk pijnklachten ter hoogte van de rug, schouders en borst zelf. Een operatieve ingreep waarbij de borst wordt verkleind kan hiervoor een oplossing bieden. Aangezien het borstweefsel bestaat uit een combinatie van vetweefsel en klierweefsel, zullen beiden gedeeltelijk verwijderd worden. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, maar om een mooie stevige borst te verkrijgen na de ingreep zal ook het resterende weefsel verplaatst moeten worden. Gedurende deze ingreep kan ook de tepel en het tepelhof gelift en/of verkleind worden zodanig dat deze zich opnieuw op de juiste positie op de borst bevinden.


Wenst u meer informatie over een borstverkleining?


Neuscorrectie / Rhinoplastie


Neuscorrectie is een van de meest toegepaste chirurgische ingrepen ter wereld. Omdat de neus midden in het gezicht zit en een effectieve bijdrage levert aan de schoonheid van het gezicht, worden de interne en externe misvormingen die esthetisch problematisch zijn en ook gezondheidsproblemen veroorzaken gecorrigeerd. Neus-esthetische operaties binnen Estetik International zijn gepland met de aanpak om de psychologie van de patiënt in eerste instantie in overeenstemming te houden met het besef dat gelaatsschoonheid een geheel is, zonder in te boeten aan comfort in het herstelproces.


Wist je dat er meerdere technieken zijn voor neuscorrecties?


BBL - Brazilian Butt Lift


Brazilian Butt Lift, ook bekend als BBL, heeft de voorkeur voor mensen die een jonger uiterlijk, vollere heupen en een correct lichaamsprofiel willen hebben. Je eigen vet wordt gebruikt in deze chirurgische ingreep en dit is de meest natuurlijke manier om je heupen te versterken. Bij een BBL verplaatsen we het vet dat is verzameld uit uw regionale vetafzettingen in de meest pure en meest geschikte vet stamcel samenstelling die mogelijk is. Dit helpt om het langst blijvende resultaat te bereiken. En centrifuge apparaat wordt gebruikt om het vet te verrijken met stamcellen. De laatste stap is de herinjectie van het behandelde gezonde vet in de heupen. De procedure is ontworpen om het bovenste deel van je heupen te vullen dit lift de kolf op en maakt deze prominenter. Het resulterende effect maakt uw profiel aantrekkelijker.Mist u ook volume in uw heupen en u heeft last van lokale vetophoping? Dan is BBL de geschikte behandeling voor u.


Deze behandeling kan gecombineerd worden met andere behandelingen.


Behandelingen


Plastische chirurgie - Facelift - Verticale Facelift - Non invasieve Facelift - Ooglidcorrectie - Temple lift - Neuscorrectie piezo techniek - Oorcorrectie - Halslift - Kincorrectie

Borstvergroting met implantaten - Borstvergroting met eigen vet - Borstverkleining - Borstlift - Borstverkleining mannen - Buikwandcorrectie - Plastische chirurgie na gastric bypass - 360° Lower body lift - Armlift - Dijbeenlift - BBL - Full Body Reshape - Liposuctie Vaser - Genitale chirurgie - Hi-Def Sixpack

 


Staat uw behandeling er niet tussen?


Hierboven hebben we gekozen om de top 5 aan meest gekozen behandelingen met u te delen.

Echter gaat ons verhaal verder. Onze kliniek is een van meest toonaangevende esthetische groep die er is.

Onze team van plastische chirurgen hebben meerdere wereld patenten op hun naam staan.

Met hun non invasieve aanpak en snelle herstelproces zijn ze pioneer in esthetische chirurgie.

ADRES

Arthur Goemaelerei 8,

2018 Antwerpen
België


info@medicaltravel.be

Copyright © All Rights Reserved 2019 - 2020 | BTW: BE0724516655 | Privacy policy| Arthur Goemaerelei 8, 2018 Antwerpen | Praktische informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord.

Lees meer
Accepteren